top of page

Olen Senja Wallin (s.1977).

Kirjoitin ylioppilaaksi Kuopion yhteiskoulun musiikkilukiosta vuonna 1996.

Valmistuin Turun Taideakatemiasta musiikinohjaajalinjalta musiikkipedagogiksi vuonna 2002. Valmistumisen jälkeen osallistuin RYLA- Nuori johtaja seminaariin. Myöhemmin aloitin musiikkiterapeutin koulutuksen ja valmistun Turun Musiikkiakatemiasta musiikkiterapeutti- musiikkipedagogiksi kesällä 2012.

Lokakuussa 2022 valmistuin työnohjaajaksi (voimavarakeskeinen ja dialoginen suuntautuminen)

Ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen toimin puoli vuotta päiväkerho- ohjaajana.

Musiikkipedagogiksi opiskellessani olen laulanut kuorossa Turun Oopperayhdistysessä produktiossa Riddaren och Draken ja Turun Kaupunginteatterin ja Taideakatemian yhteistyöproduktiossa Mustalaisparoni.

Olen työskennellyt kolme kesäkautta Muumimaailmassa roolihahmona ja näyttelijänä.

Valmistuttuani musiikkipedagogiksi olen näytellyt Turun Kaupunginteatterin ja Taideakatemian yhteisproduktiossa Muumioopperassa Pikku Myyn roolin.

Olen tehnyt Muumimaailmaan musiikkinäytelmän osittaisen käsikirjoituksen. Säveltänyt siihen näytelmämusiikin, sanoittanut ja sovittanut musiikin sekä ohjannut näytelmän.

Olen toiminut yhden lukukauden Turun Steiner- koulussa musiikinopettajana. Tämän jälkeen toimin neljän vuoden ajan ala- ja yläkoulun sekä psykiatrisen osaston sairaalakoulun musiikinopettajana.

Olen ollut mukana kehittämässä ja toteuttamassa musiikillisia saturetkiä lapsille vuodesta 2006 alkaen.

Olen toiminut sivutoimisena musiikkileikkikoulun opettajana vuoden Turussa, Maskussa, sekä Tampereella.

Olen toiminut Naantalin Musiikkiopiston päätoimisena musiikkileikkikoulun opettajana neljä vuotta, joista kaksi vuotta virassa.

Musiikkiterapeutin opintojen aikana työkokemusta kertyi työharjoittelun muodossa lievästi kehitysvammaisista pienistä lapsista, kouluikäisistä lapsista ja aikuisista, psyykkisistä ja sosio-emotionaalisista häiriöistä kärsivistä kouluikäisistä lapsista ja aikuisista sekä muistisairaista ikäihmisistä. Kokemusta on tullut niin yksilön kuin ryhmän musiikkiterapeuttina toimimisesta.

Musiikkiterapeutin ammatissa työskennellessäni kohderyhminä ovat olleet päiväkoti- ja kouluikäiset lapset, joilla on eriasteisia kehityshäiriöitä tai muita arkea hankaloittavia haasteita. Lisäksi olen työskennellyt nuorten ja aikuisten mielenterveyskuntoutujien, kehitysvammaisten sekä muistisairaiden ja eriasteisien halvauksien läpikäyneiden ikäihmisten kanssa.

bottom of page